Skip to main content

Els nostres recursos

Estructures, muntatges i soldadures JS està dotada d’una àmplia gamma de maquinària mòbil i d’altres instal·lacions fixes ubicades a Vic on la superfície total és de 6000m², espai i recursos adequats per a poder fer la nostra feina amb les màximes garanties i professionalitat.

En les nostres instal·lacions duem a terme tot el procés de transformació de l'acer. Les nostres instal·lacions contemplen una línia de granallat i emprimat automàtica, línia CNC per al tall i trepat de perfils metàl·lics fins a 1010 mm de capacitat, línia automàtica CNC de tall de perfils a graus i tot un equip humà qualificat per la manipulació, transformació i acabat de l’estructura metàl·lica.

Estructures JS compta amb un edifici annex a les naus principals d’elaboració on hi ha el departament administratiu i el departament Tècnic amb una superfície de 250m² on es desenvolupen tots els projectes sol·licitats.

Disposem d’una maquinària actual i moderna, en perfecte estat de conservació i un exhaustiu manteniment que, juntament amb l’experiència dels nostres operaris, ens permet garantir qualitat i rapidesa en tots els nostres treballs. Oferim el millor servei i qualitat, màximes prestacions i gran serietat.

Actualment Estructures, muntatges i soldadures JS lluita per al canvi climàtic aportant el seu petit gra de sorra. Avui en dia el 45% de l'energia necessària per als nostres processos productius surt de la nostra planta fotovoltaica d'autoconsum.